Racekalender vd pas racing

Van de Pas Racing

Erik van de Pas heeft jaren actief motorcross en karting op nationaal en internationaal niveau gedaan. Vanaf 2005 is hij actief als monteur en begeleider van jonge karters met vele nationale en internationale successen. Daarnaast begeleidt hij sinds 2005 ook met succes zijn eigen raceteam.

Erik van de Pas Racing

Verhuur

Een van de activiteiten is de verhuur en technische begeleiding voor en tijdens race evenementen van raceauto’s. Dit zijn zowel auto’s die eigendom zijn van Van de Pas Racing alswel coureurs die in het bezit van een eigen auto zijn. Van de Pas Racing heeft een eigen trailer voor transport en onderdak door middel van twee tenten voor de raceauto’s.De trailer wordt ingezet tijdens race-evenementen, testsessies en diverse andere sponsoractiviteiten.

Desgewenst verzorgen wij ook de catering en het onderdak van de coureurs en hun relaties tijdens races, testsessies e.a. evenementen. Kortom bij Van de Pas Racing hoeft een coureur zich uitsluitend te concentreren op het racen!

Revisie

Ook kunt u bij Van de Pas Racing terecht voor revisie van Drenth versnellingsbakken, tweetakt kartmotoren en begeleiding bij het afstellen van 2-taktkarts en raceauto’s en is hij in te huren als monteur voor nationale intenationle kartsport.

Met vriendelijke groet,

Erik van de Pas

Volgende Upcoming Event

DMV Goodyear Racing Days – Hockenheimring

22 maart 2024
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Comments are closed.